Om oss

Gjenbruk Fremfor forbruk !

Klikk her for en kjapp liten intro av oss

Allsidige Nord AS ble stiftet i 2007 av to grundere, og siden har det gått fort framover. Vi er i dag en av Norges største leverandører av miljøvennlige handlenett og ser med glede at interessen bare øker.
Vi har så langt solgt over 10 millioner handlenett og håper at hvert gjenbruksnett som er der ute erstatter minst 10 engangsposer eller mer.
Da har vi erstattet 100 000 millioner plast eller papirposer så langt. I tillegg til handlenett og gjenbruksprodukter så tilbyr vi en rekke ulike alternativer innenfor poseemballasje og bruker vår kompetanse for finne frem til de beste alternativene for din bedrift og dets kunder, slik at du kan bruke tiden på din kjernevirksomhet.

Vi ønsker at våre kunder skal føle seg trygge på både kvalitet, leveringsdyktighet og arbeidsforhold når de handler hos oss. Vi har derfor strenge krav til kvalitet og miljøhensyn i alle ledd i produksjonen, noe som forankres ved at vi er medlem av Initiativ for Etisk handel og kontinuerlig gjør vurderinger i leverandørkjeden. Vi benytter kun faste og dyktige leverandører som er inneforstått med vår "Code of Conduct" samt ønske om til enhver tid å levere de beste miljøalternativene som er tilgjengelige.

Ikke la din bedrift bli en sinke i miljøkampen ta kontakt med oss i dag for å finne alternativer til dine kunder !


Vårt etiske arbeid og Code of Conduct.